Risso maaletooja Werolist: soodsat õli ehk õnnestub müüa

Toiduõli müügiedukus naaberturgudel sõltub
hinnast – kui toode on soodne, siis ehk õnnestub, kommenteeris Risso
toiduõlide maaletooja ASi Interaltus juht Arvo Kõrge Weroli plaani minna
välisturgudele.

Kõrge lisas, et kellelgi pole praegu lihtne uutele turgudele minna. "Läti, Leedu turg on samamoodi täis nagu siin ning seal on samad tegijad ees, kes on siin Eestiski – Risso esindajad, pluss need keda Eestis pole," rääkis ta.

"Kui toode on soodne, siis ehk õnnestub. Kuid samas tekib küsimus mille arvelt soodne? Müügitöö paneb kõik paika," kommenteeris Kõrge Weroli Tehaste plaani suurendada toiduõli müüki Lätis, Leedus ja Soomes.

"Kui Werol tahab kasumlikult müüa, kas ta suudab ka konkurentsivõimeliselt müüa – hind läheb kõrgeks. Välispartnerid on imestanud, et kuidas nad on siiani suutnud nii odava hinnaga müüa," lisas Interaltuse tegevjuht.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara