26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalevi kommi sees oli kirjaklamber

Eelmisel nädalal kingituseks ilusa Maiuspala kommikarbi saanud Saaremaa naise üllatus oli suur, kui ta oli kommi suhu pistnud ning selle seest kirjaklambri leidis.

"Hakkasin ühte kommi sööma ja tundsin, et midagi imelikku seal sees on," rääkis Oma Saarele anonüümseks jääda soovinud naine (nimi toimetusele teada) eelmisel nädalal aset leidnud juhtumist.

Klambrit kommi pähe närides naise suu õnneks siiski viga ei saanud vaatamata sellele, et ta kohe alguses aru ei saanud, millise võõrkehaga on tegemist.

Naine võttis eseme suust välja, puhastas šokolaadist ja avastas, et tegemist on päris tavalise väikese kirjaklambriga, mis oli täiesti terve.

Maiuspala kommide tootja Kalev Chocolate Factory lubas kliendile asendustoote saata ja tõhustada kontrolli toodete kvaliteedi üle.

"Tegemist on kindlasti kahetsusväärse juhtumiga ja me vabandame tarbija ees ning soovime talle saata ka asendustoote," ütles Oma Saarele Kalev Chocolate Factory kommunikatsioonijuht Karin Leemet.

Karin Leemeti sõnul on tooteliinidele võõrkehade leidmiseks ja toote kvaliteedi tagamiseks paigaldatud sõelad ja magnetid. Lisaks on tootmisliinide lõpus veel metallidetektorid, et kontrollida, ega tootesse mõnd metallilist võõrkeha sattunud ole.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077