26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helenius: minu puhkusekulud ajaksid inimesed endast välja!

Trigon Capitali juhatuse esimees Joakim Helenius ei taha puhkusele minevat summat öelda, praegusel ajal peab ta aga olulisemaks hoopis töötamist.

„See on väga piinlik küsimus! Kui ma ütleksin ausa vastuse, ajaks see paljud inimesed endast välja. Ma olen olnud väga ettevaatlik ja konservatiivne ning isiklikult pole mul ühtegi laenu, seetõttu saan ma endale lubada, et ei pea oma elustiili muutma. Ka mu ettevõtted pole suuri laenu võtnud. Ma olen väga heas seisus,“ vastas ta Äripäeva päevaküsimusele „Kui palju kulutad sel aastal puhkuse peale?“.

Küll aga märkis ettevõtja, et praegusel ajal ei mõlgu tal puhkus üldse meeles, sest töötada on tunduvalt põnevam. „Ma töötan praegu rohkem kui buumiajal. Praegu on fantastiline võimalus ärisid üles ehitada ja valmistuda järgmisteks headeks aegadeks. Ma soovitan kõigil, kellel sarnane võimalus on, kulutada oma aeg töötamiseks. Aga ma olen skandinaavlane, nii et loomulikult ma puhkan ka,“ lisas ta.

Joakim Helenius

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077