18. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkohol tappis Remedia juhatuse liikme

Ekspertiis leidis eelmisel nädalal ootamatult surnud alkoholifirma Remedia juhatuse liikme Margo Rumaski (36) surnukehast alkoholi, kirjutas Postimees.

6. aprilli hommikul kodus surnud Rumaski organismist leitud alkoholikogus ei olnud väidetavalt suur, ent mehele võis saatuslikuks saada tema organismi paigaldatud ampull, mis pidanuks teda pudelist eemal hoidma.

Kuigi riigiprokuratuur on tänaseks Remedia salaviinakahtlustustes vabastanud, oli müügi eest vastutanud Rumaskil viimasel tööpäeval palju asjaajamist. Müügiprobleemi lahendamisega pidi ta tegelema ka surmapäeval.

Alkoholitootja Remedia pöördus Postimehes ilmunud loo pärast ajakirjanduse poole palvega austada ootamatult lahkunud ettevõtte juhatuse liikme Margo Rumaski mälestust.

Remedia juhatuse esimees Aleksander Skoblovi sõnul on kahetsusväärne, et 36 aastase noore mehe traagiline surm annab jätkuvalt kõneainet. "Surma põhjused ei saa olla ajakirjandusliku spekulatsiooni objektiks," lisas Skoblov.

"Me teeme tööd, et taastada usaldust oma partnerite ja klientide silmis ning vabandame kõigi ettevõtete ees, kelle tegevus on olnud seetõttu häiritud,“ lisas Skoblov. Ühtlasi kordas ta varem öeldut, et Remedia ei ole patustanud ega seadust rikkunud: „Remedia on puhas ning kasutanud vaid ametlikke maksumärke.“

Skoblovi sõnul teevad nad Maksu- ja tolliametiga koostööd ning ootavad uurimise kiiret lõppu, mis kinnitaks ettevõtte tegevuse korrektsust. Remedia tasus möödunud aastal 52 miljoni krooni eest aktsiisimakse. Ettevõtte käive moodustas 2008. aastal 90 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077