Politsei vahistas täna Remedia suuromaniku

Politseinikud vahistasid täna Harju
maakohtu loal alkoholifirma Remedia omanikeringi kuuluva Igori Zavizioni ja
Baltmodumi juhi Edgar Noode, kriminaalasja menetlevad riigiprokuratuur ning
maksu- ja tolliamet.

Prokuratuuri teatel vahistati ka 34aastane Jevgeni.

Uurimisorganid kahtlustavad, et mehed kasutasid ja lasid käibele suures ulatuses võltsitud maksumärke ning kuulusid kuritegelikku ühendusse. Lisaks vahistatutele on kriminaalasjas kahtlustus esitatud veel kolmele isikule ja juriidilistele isikutele Offex Group ning Baltmodum.

Remedia advokaat Raivo Laus ütles täna Äripäevale, et Remedia pole oma toodangu märgistamisel võltsitud maksumärke kasutanud. Võin kinnitada, et Remedia on kasutanud vaid maksu- ja tolliametist saadud maksumärke, lisas ta.

Kriminaalmenetluse raames otsiti läbi Offex Groupiga seotud ruumid. Samuti korjasid maksu- ja tolliameti töötajad eile ja täna erinevatest kauplustest kokku suures koguses OÜ Offex Group ja ASi Remedia toodetud kanget alkoholi.

Täiendav informatsioon kriminaalmenetluse kohta avaldatakse lähipäevil, kui olulised menetlustoimingud on lõpule viidud.

Äripäeva infopanga Agent andmetel on Offex Groupi 100% omanik Igor Zavizion. Baltmodum kuulub Offex Groupile.

Remedia jaguneb kolme ettevõtte vahel, milleks on Igor Zavizioni ja Konstantin Uškevitši Andera Trade OÜ (23,73%), Zavizioni, Uškevitši, Ljudmila Sergejenkova ja Aleksei Smelovi Offex Baltic (34,49%) ning Zavizioni Slavianskaya Group (27,37%).

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara