Tarmo Noop: eesmärk turuosa tõsta

Turu üldist langust soovime kompenseerida
turuosa tõusuga kõikides segmentides ja seni on see meil ka õnnestunud, ütles
ASi A. Le Coq juhataja Tarmo Noop.

„Tänavu õlleturg kindlasti ei tõuse, aga mis täpselt juhtuma hakkab, on enne suve raske öelda,“ lausus Noop.

A. Le Coqi käive langes eelmisel aastal võrreldes 2007. aastaga ligi 2 protsenti. A. Le Coq sai 2008. aastal 1126,5 miljoni krooni juures tulumaksueelset kasumit 188,4 miljonit krooni.

Noop rõhutas, et samas on nad peaaegu kõikides segmentides turuosa juurde võitnud. „Oleme turuliidrid longdringi, siidri, spordijoogi ja alates eelmise aasta novembrist ka õlle tootmisel,“ loetles Noop. „Karastusjookide ja energiajookide segmendis oleme teisel kohal. Plaan on eeskätt just energiajookide segmenti tugevamini rünnata.“

AS Saku Õlletehas ei soovinud oma eelmise aasta majandustulemusi veel avalikustada. „Seoses Carlsberg Grupi täisosalusega Saku Õlletehases on toimunud mõned muutused finantsaruandluse koostamises ja teavituses,“ kirjutas Saku Õlletehase juhatuse assistent Evelin Pae elektronkirjas. „Saku Õlletehase andmed konsolideeritakse otse Carlsberg Grupi andmetega. Sarnaselt teiste ettevõtetega on nüüd oluline arvestada Carlsbergi börsifirma staatusega ja sellest tulenevate reeglitega oma teavituses. Selle kohaselt teeme kvartalite kaupa ülevaateid müügitulemustest ja turust ning kord aastas majandustulemustest.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara