Elcoteq'ist koondatavate inimeste nõustamist alustatakse

Täna alustakse Elcoteq'ist koondatavate
inimeste nõustamist tööturuameti ja töötukassa poolt.

Aasta alguses alanud tellimuste madalseisu tõttu käivitas Elcoteq Tallinna tehas töötajate koondamisprotsessi. See puudutab kokku kuni 385 töötajat, nii töölisi kui teenistujaid, teatas tööturuamet.

Koondatavatele inimestele antakse informatsiooni vabadest töökohtadest, pakutakse psühholoogilist nõustamist ja karjäärinõustamist. Tutvustatakse töötuskindlustuse taotlemisega seonduvat.

Tööturuameti peadirektor Tiina Ormisson ütles, et nende ülesanne on nõustada ja toetada inimesi ja pakkuda informatsiooni tööturul toimuva kohta ning teavitada inimesi riigi poolt pakutavatest teenustest ja toetustest.

Elcoteqi peadirektor Vitali Vunð ütles, et koostöös riigiasutuste ja teiste partneritega teeb Elcoteq kõik, mis võimalik, et koondatavad töötajad leiaksid uue töö ja ei satuks tulevikus heitunute hulka. "Lisaks püüame, et koondamisprotsess oleks võimalikult valutu ja inimlik. Ma olen tänulik tööturuametile, töötukassale ja tööinspektsioonile abi ja asjalike nõuannete eest. Loodan, et tulevikus, tootmise taastudes, on meil võimalik tänaseid koondatavaid jälle oma töötajaskonna seas näha," lisas Vunð.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara