Eesti ettevõtjad kiikavad Hiina turu poole

„Ütleme niimoodi, et Hiina on 10–20 aasta
pärast maailmas riik number üks ja seepärast on Eesti kohalolek Hiinas äärmiselt
vajalik,“ sõnab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nn saadik Hiinas
Shanghais Valle Feldmann.

Mehel on kiired ajad: Eestist tuleb taustapäringuid mitmesuguste Hiina firmade kohta, peab organiseerima eestlaste vastuvõtu, korraldama neile tuure ning leidma Hiinas võimalikke partnereid, kes eestlaste vastu huvi tunnevad, kirjutab Postimees..

„Praegu on siin Tallinna Sadama delegatsioon, järgmisel nädalal tulevad IT-inimesed, septembris üheksaliikmeline delegatsioon Tartu Teaduspargist, aprillis delegatsioon Eesti ehitussektorist,“ loetleb Feldmann huvitatute nimekirja.

„Kasv on suur, mahud tohutud ja seda ignoreerida poleks kindlasti tark,“ märgib Cliftoni juht Jaak Anton. Nende firma valmistab kõrgsageduslikke kõrge temperatuuritaluvusega odavaid pooljuhtlüliteid ja kuna toodang läheb täielikult ekspordiks, oleks selle jõudmine tohutu tarbijaskonnaga Hiinasse tõeline töövõit.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud