Eesti Energia nöörib elektrita talupere

Ligi kümme aastat elektrita elanud
kolmelapselise maapere lõi pahviks Eesti Energia soov kasseerida liitumise eest
1,43 miljonit krooni, kirjutab Õhtuleht.

Esimest korda sai pere Eesti Energialt liitumistasu pakkumise 2000. aasta algul, siis oli see 520 000 krooni. Teist korda, 2005. aastal oli hinda küll peaaegu poole võrra alla lastud, kuid ka 259 400 krooni käis perele üle jõu. Nüüd, kui raha tuleks suuremas osas riigi rahakotist, küsib energiahiid koguni 1 430 800 krooni - tõsi, kui varem oli kirjade järgi jutt õhuliinist, siis tänavune hinnapakkumine käib maakaabli kohta.

„Kui oleks teadnud, et elektriga selline jama tuleb, poleks me kunagi siia elama tulnud,“ rehmab Harju-Järva piiril Albu vallas Mägede külas elava pere pea Jaanus käega. „See asjaajamine ja bürokraatia on kohutav!“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara