2. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa Piimatööstus pääses Soome juustu müüma

Saaremaa Piimatööstus pääses kampaaniahinnaga Soome ühte kaubandusketti sisse ja reedel saadeti autokoorem "Edam light" juustu taas põhjanaabritele teele.

"Ega me suurtest murrangutest ja uute turgude võitmisest veel rääkida ei saa, kuid pisike tõus on jah olemas, mis annab lootust sellest, et Saaremaa piimatootjatel peaks paremini minema hakkama küll," ütles Meie Maale Saaremaa Piimatööstuse direktor Andi Saagpakk.

Tema hinnangul saadi tänu madalale piima kokkuostuhinnale pakkumise üldse teha ja kaubandusketi nime ei taha Saagpakk nimetada, sest konkurendid võivad selle pisikese turuosa omakorda saarlastelt ära võtta.

"Äripartneri nimetamine pole praegusel ajal tark tegu. Piimaturud on endiselt hästi maas ja see pisike pilu Soome juustuturul meile suuri lootusi ka ei anna. Praeguses madalas seisus on see küll suhteliselt hea tulemus, kuid päris tulemuseni on minna veel tükk maad," ütles Saagpakk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077