Eestlane rajab Sri Lankale 25miljonilise tehase

Eesti ettevõtja Kaido Kotkas plaanib
ehitada Sri Lankale ligi 25 miljonit krooni maksva desinfektsioonitehase.

Tehas hakkab tootma Sri Lanka haiglates vaja minevaid desinfektsioonivahendeid, ütles Kotkas veebilehele Asian Tribune.

Tema sõnul läheb vabriku ehitus maksma poolteist miljonit eurot (üle 23 miljoni krooni) ning hetkel käib töö kapitali leidmiseks. Kotkase kinnitusel võidakse projekti kaasata Eesti kapitali, ent võimalik on ka partnerlus Sri Lanka osapoolega.

Sama veebileht kirjutas Kotkast tutvustades, et eelmise aasta lõpus annetas ta 3000 euro ehk ligi 50 000 krooni eest Eestis toodetud jalgade desinfitseerimise vahendeid. Neid kasutab Sri Lanka sõjavägi, mis võitleb saareriigi põhjaosas separatistlike Tamili Tiigritega.

Kotkas on meditsiinidoktor ning tal on ärijuhtimise magistrikraad. Varem juhtis ta Lääne-Tallinna Keskhaiglat ja Hiiu Pansionaati. Aastail 2002-05 oli ta ka Haigekassa nõukogu liige. Täna töötab Kotkas Talleksile kuuluva OÜ Arigato Keskus juhatuse liikmena.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud