Paikuse saeveski staažikas juht sundpuhkusel

Paikuse saeveskit algusest peale ehk veidi
üle üheteistkümne aasta juhtinud Tõnu Järv on alates eelmise aasta 19.
detsembrist sundpuhkusel.

„Mulle tehti küll ettepanekuid jätkata kontsernis tööd, kuid me ei saanud vastastikusele kokkuleppele,“ sõnas Järv. „Nii ma siis puhkan praegu ja mõtlen elu üle järele. Ma ei tea veel, mida ma tulevikus tegema hakkan.“

Järv ütles, et kuigi Paikuse saeveski ülesehitamine on olnud seni tema suurim ettevõtmine, ei ole tal pärast ettevõtte sulgemist otsest kahjutunnet. „Ega saeveski vinduma jätmine praeguses majanduslikus olukorras poleks samuti õige olnud,“ lisas Järv.

Järv rääkis, et kui varasematel aastatel oli suureks probleemiks toore, siis viimasel aastal sai Paikuse saeveskile saatuslikuks toodangu müük. „Meie jaoks tegi olukorra veelgi keerulisemaks see, et võtsime 2007. aasta suvel üle Sauga lepingud ja toodangu,“ põhjendas Järv. „Sauga saeveski tootis lühikesi ehitusprusse USA turu jaoks, kuid USA turg langes eelmise aasta kevadel ära.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara