7. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fazer avas pagarikojad Läti Selverites

Selveri keti kauplustes paiknevad Fazeri pagarikojad on nüüdsest avatud ka Lätis, teatas ettevõte.

Detsembris alustasid tööd sooje küpsetisi pakkuvad Fazeri pagarikojad Rezeknes ja Ogres. 2009. aasta esimeses pooles avab Fazer veel kolm pagarikoda: Kuldigas, Daugavpilsis ning Salaspilsis.

„Lisaks laienemisele Lätti avasime 2008. aastal ka Eestis 11 uut pagarikoda ning kaks uut Kringlituba. Loodame, et meie küpsetised saavad ka teiselpool piiri sama populaarseks, kui need on siin. Tootevalik jääb Lätis praktiliselt samaks kui Eestis,“ kommenteeris Fazer Eesti äriarendusdirektor Kristjan Kongo.

Olenevalt kaupluse suurusest on sortimendis 30 toodet või rohkem. Eesti Selverites müüb Fazer 66 erinevat toodet. Kõikides pagarikodades kokku on erinevate küpsetiste arvuks ligikaudu 130. Kõige populaarsemad on samas juustusaiad, minipitsad singiga, võisaiad, täidisega pikukesed, kohupiimapirukad, viineripirukad ja Dallase saiad.

Esimene Fazeri pagarikoda avati Eestis 1996. aastal. Tänaseks on siin 50 Fazeri pagarikoda. Lisaks pagarikodadele tegutsevad Tallinna Kaubamaja toidumaailmas ning Pirita ja Järve Selverites ka Fazeri kringlitoad, mis pakuvad ahjusooje kringleid ja stritsleid.

Kaheksas riigis tegutsevasse Fazer Gruppi kuuluv Fazer Eesti AS on asutatud 1993. aasta aprillis. Täna töötab Fazeri Eesti ettevõttes ligi 370 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077