6. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haagisetootja hangib omafinantseeringu pangast

Tartumaal Tõrvandis haagiseid ja treilereid tootva ASi Respo Haagised tegevjuht Ain Antons ütles, et nad loodavad tehnoloogiainvesteeringute programmis vajaliku omafinantseeringu hankida pangast.

„Usun, et pangad meile raha annavad,“ lausus Antons. „Vähemalt on mulle pangast kinnitatud, et pankade tänane poliitika on toetada eksportivat ja tootvat tööstust.“

Antons lisas, et kõik ettevõtted, kes esitasid tööstusettevõtete tehnoloogiainvesteeringute programmi toetusraha saamiseks taotluse, pidid arvestama etteantud tingimustega. „Kui sul ikka omafinantseeringu võimet ei ole, siis polnud mõtet projekti tehagi,“ lisas Antons.

Respo Haagised on üks 49 ettevõttest, mis saab EASi tööstusettevõtete tehnoloogiainvesteeringute programmist toetust. Toetus aitab Respo Haagistel juurutada lehtmetalli automatiseeritud töötlemiskompleksi. Projekti maksumus on 7,2 miljonit krooni ja toetusraha küünib 2,9 miljoni kroonini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077