5. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piimatootjate ühistu: Tere on viimasel poolaastal probleemne

Tere on olnud üldiselt viisakas klient, kuid möödunud aasta teises pooles on nendega probleeme tekkinud, ütles Eesti Piimatootjate Ühistu esindaja Märt Riisenberg.

Riisenberg kinnitas, et AS Terel on mõningaid probleeme ka piimatootjate ühistu ees. „Probleeme on ka enne olnud, kuid need on suudetud lahendada,“ lisas ta.

„Ma ei saa Tere eest rääkida, millest võlgnevus tekkinud on, kuid saan ainult kinnitada, et see nii on,“ märkis Riisenberg.

„Oleme teinud koostööd pikki aastaid – kuni viimase ajani on Tere olnud enam-vähem viisakas klient. Kuid 2008. aasta teisest poolest on nendega probleeme tekkinud," tunnistas Riisenberg.

Trigon Agrile kuuluval Trigon Farmingul on samuti Terega probleeme. Trigon Agri juhatuse liige Margus Lutsoja sõnul on neil üleval üks vanem asi. „Hetkel me enam ei tarni Terele piima,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077