Rakvere Lihakombinaat püstitas verivorsti müügirekordi

Rakvere Lihakombinaadi talvetoodete müük
kasvas jõulueelsel ajal 370 tonnini, millest 245 tonni moodustasid verivorstid,
teatas ettevõte.

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas verivorstide müük 2,5% võrra.

„Kuigi lihatoodete tarbimine näitab aasta lõpus langustrendi, teeb meile eriti head meelt, et tarbijad on Rakvere toodetele truud. Viimaste AC Nielseni turu-uuringu andmete kohaselt hoiab Rakvere kindlat turuliidri positsiooni, omades kokku 31% turuosa. Rakvere eelistamist kinnitab ka fakt, et oma pühadelaua katsid eestlased peamiselt kodumaiste Rakvere verivorstide, pasteetide ja lihadega,“ kommenteeris Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere.

AC Nielsen uuringu põhjal on Rakvere Lihakombinaat pea ainsa ettevõttena võrreldes eelmise aasta sama perioodiga (oktoober-november) veretoodetes oma turuosa kasvatanud ning omab täna ligi 40% veretoodete turust, edestades konkurente üle kahe korra.

TNT Emori lihaturu uuringu põhjal 79% tarbijatest ostis Rakvere tooteid, neist 40% eelistab igal ostukorral Rakvere Lihakombinaati (Emor, Lihaturu uuring, veebruar 2008).

AS Rakvere Lihakombinaat on suurim kodumaine lihatööstus, mille toodang põhineb peamiselt Eestis kasvatatud lihal. Rakvere Lihakombinaadis realiseeritakse umbes 70% Eestimaa sigadest ning ligikaudu 50% veistest. Ettevõte, kus töötab üle 900 inimese, on üks Virumaa suurimaid tööandjaid.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud