Autor: Liis Kängsepp • 9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sampo: EASi toetusega projekt on nagu iga teine äriprojekt

Sampo Panga ettevõtete panganduse direktor Indrek Puskar on sama meelt SEB ametivendadega -- EASi positiivne otsus on küll laenu andmist toetav argument, kuid pole piisavaks garantiiks.

"Panga jaoks on EASi poolt toetatud äriprojekt nagu iga teine äriprojekt ja on loomulik, et kui pangad laenavad konservatiivsemalt, siis puudutab see ka EASi poolt toetatud projektide positiivseid laenuotsuseid," kommenteeris Puskar eile Delovõje Vedomostis ilmunud lugu, nagu muutuks eurotoetuste jagamine raskemaks, kuna pankade laenupoliitika on muutunud konservatiivsemaks.

"EASi positiivne otsus toetuse osas on olnud ja on edaspidi projekti toetav argument, kuid mitte kõige määravam," sõnas Puskar. "Mis puudutab laenutahtjate hulka ja valdkondi, siis selles osas meil statistika puudub."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077