30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atria Eesti juhtkond ühendati laienemise tõttu

Homsest Atria Eesti juhi kohal alustav Kaido Kaare ütles, et Wõro Kommertsist ja Vastse-Kuuste Lihatööstusest ühise kontserni juhtkonna loomise plaan sai alguse siis, kui Atria ettevõtted ostis.

„Taust on natuke kaugemal – suvel, kui Atria ostis Wõro Kommenrtsi ja Vastse-Kuuste lihatööstuse, alustati ka selle planeerimist. Tänaseks on jõutud nii kaugele, et paika pandud uus juhtkond, kus on esindajad kõikidest ettevõtetest,“ ütles Kaare.

Kaare sõnul toob uus juhtkond kaasa selle, et tekib üks kontsern, millel on oma kaubamärgid, oma tootmisüksused. „Tegelikult on juhtkonna koondamise eesmärk koondada parim kompetents kõikidest ettevõtetest, kes suudaks seda kontserni tasemel juhtida ja ellu viia,“ lisas ta.

Meeskond on tänaseks kokku saadud. „Ma arvan, et suhteliselt õnnestunult,“ oli Kaare rahul.

Järgmisena plaanitakse juba ettevõtte edendamise kallale asuda. „Järgmine samm on see, et tuleb teha strateegiline analüüs ehk mida kontsern endast siin turul kujutab, ja seada vastavalt kontsernile lähituleviku plaanid. Uue juhtkonnaga saame paika panna need strateegiad ja plaanid, mis on Atria kontsernil Eestis tervikuna.“

Otsest eesmärki, et peaks turuliidrikohast või turuosadest rääkima, Kaare sõnul ettevõte praegu ei ole seadnud. „Ei tähtsustaks üle turuliidri või turuosa suurust,“ märkis ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077