Säästuaeg teeb Eesti Põlevkivis korrektuure

Kulude kokkuhoiu tõttu kaotab Eesti
Põlevkivi avalike suhete osakonna ja alates tänasest jääb töökohast ilma ka
osakonna kauaaegne juht Raivo Lott.

Eesti Põlevkivi juhatuse esimees Ilmar Jõgi ütles, et senise kolme töötajaga osakonna asemele luuakse üks pressiesindaja ametikoht, kirjutas Põhjarannik. Tema sõnul tuleneb selline kulude kokkuhoid emaettevõttes Eesti Energias toimunud struktuurimuutustest.

Raivo Lott on juba mitmes Eesti Põlevkivi juhtfiguur, kes lahkub ettevõttest pärast praeguse juhatuse esimehe Ilmar Jõgi tööleasumist mullu sügisel. Enne teda lõpetati töösuhe Narva karjääri direktori Aivo Viirlaiuga, Aidu karjääri direktori Aleksander Tultšinskiga, juhatuse liikme ja finantsdirektori Jaano Uiboga ja allmaatööde juhi Aleksandr Borovkoviga.

Osale arutelus

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud