Narva energeetikute palk tõuseb 20 protsenti

Narva energeetikute keskmine brutopalk
tõuseb mais 20 protsenti. See kompromissvariant on ideaalne, arvestades, et
algul nõudsid ametiühingud 40protsendilist palgatõusu.

Balti ja Eesti elektrijaama ametiühinguorganisatsioonid sõlmisid ASi Narva Elektrijaamad juhtkonnaga algavaks majandusaastaks (selle aasta 1. aprillist järgmise aasta 31. märtsini) laiendatud kollektiivlepingu, kirjutas Põhjarannik.

Statistikaameti andmete järgi oli 2007. aastal keskmine brutopalk ASis Narva Elektrijaamad 11 586 krooni. Pärast maikuist palgatõusu on see 14 000 krooni. Kollektiivlepingule allakirjutanud nentisid rahuloluga, et Narva energeetikute palk on nüüd umbes sama suur kui kaevuritel ja ületab 2008. aastaks prognoositava riigi keskmise näitaja.

ASis Narva Elektrijaamad töötab praegu 1674 inimest. Praegu on töötajate keskmine vanus 45,5 aastat ja see tõuseb aeglaselt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara