Autor: Mariliis Pinn • 16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimeheks saab Anne Mere

Rakvere Lihakombinaadi uueks juhatuse esimeheks saab 2. veebruarist Anne Mere, kes on 4 aastat töötanud Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektorina ning on olnud alates 2006. aasta septembrist ka ettevõtte juhatuse liige, teatas ettevõte.

„Rakvere Lihakombinaadi turundus- ja müügitegevus on olnud väga tugev ning Anne Merel on olnud selles suur roll,” rääkis HK Baltic Groupi president Olli Antniemi. „Usun, et Anne suudab Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena tuua uusi tuuli mitte ainult Rakveresse, vaid ka Eesti liha- ja toiduainetetöötusesse tervikuna. Ta on võimekas juht, kes oskab vaadata asjadele ettevõtte pikaajaliseks stabiilseks arenguks vajaliku pilguga.”

„Anne Mere on vaieldamatult valdkonna spetsialist, ta tunneb hästi toiduainetööstust ja Rakvere Lihakombinaati kui Baltimaade suurimat toiduainetetööstusettevõtet ning on ühtlasi heade juhiomadustega,” sõnas Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm. „Kaasaegses toiduainetetööstuses on üha olulisemaks eduteguriks mitte niivõrd tootmine, kuivõrd turundus. Konkurents muutub iga päev tihedamaks, mis pakub Merele kindlasti nii peamurdmist kui ka väljakutset.”

Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori, tulevase juhatuse esimehe Anne Mere sõnul on uus amet rollimuutus, mida ta võtab suure vastutustundega. „Rakvere on inimeste teadvuses kindel märk, mis seostub kvaliteedi, hea maitse, traditsioonide, kuid samas ka uuendustega,” rääkis Anne Mere. „Minu eesmärk on Rakvere turupositsiooni kindlustada ja kinnistada ning turgu ka juurde võita. Kindlasti jätkame seniseid suundi – panustame värske liha tootmisse ja arendamisse. Rakvere jaoks on oluline ka ekspordi kasvatamine nii teistesse Baltimaadesse kui ka kaugemale.”

Anne Mere lõpetas 1995. aastal Eesti Kõrgema Kommertskooli rahvusvahelise ärijuhtimise eriala MBA kraadiga. Alates 2003. aasta novembrist töötab Rakvere Lihakombinaadis turundusdirektori ametikohal. Enne seda, 2000-2003 töötas Austria Tabak Eesti OÜ turundusjuhina ja 1997-2000 suurklientide müügijuhina Unilever Eesti OÜs.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077