Autor: Koit Brinkmann • 8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraarendaja Marek Antoniak vaidleb kohtus kinnistumüüjaga

ETP Grupp ning ETP Kinnisvaralahenduse OÜ on esitanud Harju maakohtusse kinnisvaraärimees Marek Antoniaki osaühingu Artig KV vastu hagi, millega nõutakse 40,8 miljoni krooni väljamõistmist.

"Mõttetu teema, see vaidlus on aasta otsa käinud. Raha on makstud," kommenteeris Antoniak. Võlg tekkis kinnistute ostmisest, sest pangast ei saanud nii kiiresti laenu.

Tema sõnul ei täitnud müüjad kokkulepet, kinnistud olid koormatud üürilepingutega ning valdused olid üle andmata.

ETP Grupi endise juhatuse esimehe Aare Uusalu sõnul müüsid nad Antoniakile kinnistud Tallinnas ja Narvas ning raha on tõesti tänaseks saadud, kuid seda tänu kohtusse andmisele. "Ise poleks ta raha ära maksnud."

Uusalu lisas, et nad pole hagi tagasi võtnud, kuna nõuavad ka riigilõivu ja õigusabi kulude hüvitamist, mida on Antoniaki sõnul kokku ligi pool miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077