Autor: Hille Tressum • 4. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka Olerex tõstis kütusehindu

Kütusefirma Olerex turundusjuhi Antti Moppeli sõnul tuleb valmis olla uueks hinnatõusuks.

Antti Moppeli sõnul on Olerexi jaevõrk läinud üle uutele jaehindadele. Väävlivaba talvise bensiin 95 hinnaks on kujunenud 15,70 ning diiselkütuse hind tõusnud 17,25 kroonini.

"Kuna maailma naftabörsidel on hinnad kasvanud enneolematult kõrgele, siis tuleb olla valmis selleks, et järgmisel nädalal kasvavad jaehinnad ka praeguseks toimunud maailmaturu kasvu võrra" sõnas Moppel.

Turundusjuhi sõnul ei ole teada, kui kõrgele võib nafta hind maailmaturul tõusta. Kui varem spekuleeriti sellega, et tänasest hinnast moodustab olulise osa spekulatiivse raha mäng nafta tulevikutehingutega, siis täna levib arvamus, et ka OPECi tootmismahtude suurendamine ei aitaks hindu alla tuua ja turg hakkaks rahunema alles siis, kui kõrged hinnad hakkaksid mõjutama tarbimist.

AS Olerex avas oma esimese tankla 1994 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on kütuse ja määrdeainete import ning klientide varustamine nii tanklaketi kui ka hulgimüügi kaudu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077