Autor: Agnes Ojala • 21. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A. Le Coqi õlu vallutab Viru nime all maailma

Briti suurim kaubanduskeskuste kett Tesco on 250 poes üle Suurbritannia oma tootevalikusse võtnud Eesti õlle Viru, teatas õlle maaletooja Brand Independence Ltd.

Viru on siin tuntud A. Le Coq Premium Extra nime all.

Londonis asuva Brand Independence Ltd brändijuhi Paul Baxendale'i sõnul on Viru õlu Suurbritannias hästi müügiks läinud ja seda võib praegu leida paljudest sealsetest kvaliteetsetest baaridest ja restoranidest, eriti Londonis.

"Kuigi õlle poodidesse müügilepaiskamine ei olnud prioriteet, on Tesco Viru vastu tõsist huvi tundnud ja meil on hea meel sellele turule tulla just nii suure jaemüügiketi abil," ütles Baxendale.

Paistab, et Viru õlut saadab edu ka muudel turgudel. Nii tuleb õlu veel sel kuul müügile Itaalias ning oktoobris ka Mosambiigis.

Baxendale'i sõnul on läbirääkimised käimas mitme edasimüüjaga Kaug-Idas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077