Kalev paneb šokolaadi päris vaarikaid

Septembris jõuavad poelettidele mitmed
Kalevi uudistooted, mille seast leiab nii erinevate maitselisanditega
pralineekompvekke, batoonikesi kui ka mitmeid põnevaid uusi šokolaade, teatas
firma.

Kalevi Praliné kompvekite sarja on lisandunud neli uut maitset, mille seast leiab esmakordselt pralineekompvekid marjalisandiga – maasikaga ja ploomimaitsega ning ka klassikalisemad pralineekompvekid mandlitükkidega ja tiramisu maitsega.

Samuti lisandus Kalevi kommivalikusse kakaobatoonike 150-grammises pakendis ning Eesti Vabariigi lipuvärvides Kalevi pralineekompvekite kinkekarp. Lisaks jõuab septembris kauplustesse ka koolamaitseline Draakoni närimiskompvek 110-grammises pisipakis.

Kalevi šokolaadide valikut täiendab alates käesolevast kuust tume šokolaad vaarikaga, mis on saadaval 100-grammises pakendis. Nimetatud šokolaadi on lisatud naturaalset vaarikat sisaldavaid tükke. 200-grammiste šokolaadide sortimenti lisanduvad aga tume šokolaad kirsiga ning piimašokolaad tervete metspähklitega. Mõlemad uued Kalevi 200-grammised šokolaadid on pakendatud õhukindlasse flow-pakendisse, et tagada tootele parem kvaliteet. Rõhutamaks Kalevi eliitsarja šokolaadide eksklusiivsust ning kaasaegsust, on muutunud ka šokolaadide pakendikujundus.

Septembrist toob Kalev turule ka uue 50-grammiste šokolaadide sarja Kalev Special, mis koosneb kolmest erinevast šokolaadist. Loomapiltidega pakendites sari on mõeldud spetsiaalselt lastele, sisaldades kolme klassikalist maitset – piimašokolaad, piimašokolaad purustatud metspähklitega ja valge šokolaad purustatud india pähklitega. Kassipildiga Kalev Speciali sisuks on endine Nurr piimašokolaad, mis on nüüd taas saadaval ka 50-grammise tahvlina. Septembri teises pooles lähevad ka 100-grammine ja 300-grammine Nurri piimašokolaad üle uuele kujundusele.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara