Eesti Energia vajab investeeringuteks 30 miljardit

Eesti Energia juht Sandor Liive ütles
tänases Ärilehes, et investeeringuteks võib vaja minna 30 miljardit krooni.

"Kui tahame Leedu tuumajaamast saada 500 MW, siis peame raha sisse panema umbes 1 miljard eurot ehk 15,6 miljardit krooni. Narva uued 600-800 MW põlevkivikatlad - veel teine miljard eurot, jälle 15,6 miljardit krooni," selgitas Liive.

Riigile dividendide maksmises Liive probleemi ei näe. Tema sõnul ei saa dividendide maksmist ja hinnatõusu omavahel siduda. Kui aga jutt on investeeringuteks vajalikest summadest, siis "tuleks tõesti kaaluda dividendide maksmise mõistlikkust".

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara