Konkurent: Silbeti uue tehase avamine meid ei hirmuta

AS Aeroc müügidirektor Margus Tint arvab,
et Silbeti plokil on turul oma koht, aga nad teevad ka kõik endast oleneva,
et nad ei saaks praegusest suuremat turuosa.

"Lõviosa toodetest müüb Silbet praegu Lätis ja Peterburis. Seal on neil parem maine kui Eestis ja Peterburi turg on ka 8 miljonit inimest," selgitas Tint.

"Eks me hoiame silmad lahti ja vaatame, mis saama hakkab. Uue tehase avamine meid ei hirmuta. Ega niisama plokki enam osta ei tahetagi, tahetakse ikka täislahendust. Näiteks eksponeerisime Soome ehitusmessil kaht Aeroci maja. Seal käis neid vaatamas ka palju eestlasi," lisas Tint.

"See on ikka päris korralik tehas. Saksamaal on 350 000 m3 tootmismahuga tehaseid, need on vist üldse kõige suuremad, Venemaal aga ka 100 000 ja 60 000 m3 tehaseid. Meie suudame toota 230 000 m3 aastas ning kogu see tootmismaht on ka ära kasutatud. Toodangu müüme Lätis, Eestis ja Skandinaavias. Teisest küljest, Eestis on ehitusturu olukord selline, et ei tasu laieneda. Ehitame uued tehased Eestist välja, Lätti ja Ukrainasse," selgitas ta.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara