3. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Carlsberg sai uue juhi

Taani õllekontsern Carlsberg teatas täna, et alates 1. oktoobrist saab selle uueks juhiks Jørgen Buhl Rasmussen, kes on 2006. aastast kuulunud kontserni juhatusse ning vastutanud firma tegevuse eest Venemaal, Kesk-Euroopas, Balkanil, Türgis, Lähis-Idas ja Aafrikas.

"See ei üllata, et uus juht tuleb firma seest. Nii saab viimaste aastate eduka strateegiaga edasi minna. Arvan, et valik on hea," kommenteeris Taani majanduslehe Börsen võrguväljaandele Taani Sydbanki aktsiaturgude juht Bjørn Schwarz. "Lisaks on Buhlil Carlsbergist ja kasvuturgudest juba head kogemused, kuna ta on vastutanud Ida-Euroopa ja BBH eest. Neid kogemusi saab kasutada tegevuse edasiarendamiseks Aasias," jätkas ta.

Carlsbergi senine juht Nils Smedegaard asub novembri algusest juhtima Taani suurimat firmat A.P. Møller-Mærsk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077