30. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Laar reklaamis Statoili biokütust

Teisipäeval pani Statoil müüki kahes oma tanklas keskkonnasäästliku bioetanoolkütuse.

Telepildist võis märgata, kuidas Mart Laar tegi kütusefirmale kõva reklaami, tankides sedasama kütust rohelistes kirjades Saabi, kirjutas Äripäev.

"Avasime esimese keskkonnasäästlikku bioetanooli müüva tankla koos keskkonnaministeeriumi spetsialistiga. Tegemist polnud reklaamiüritusega ei Statoilile ega Saabile, küll aga lootusega, et nende eeskujule Eestis teisedki järgnevad. Lükkasin omal ajal bioetanoolikütuse maksuvabastuse teema käima, seda asja aeti mitme valitsuskoalitsiooni käigus, hea, et lõpuks asi ära tehti ning, nagu näha, on tulemused käes," selgitas Laar, miks ta riigikogu liikmena sellisel reklaamiüritusel osales.

Laar kinnitas, et selle reklaami eest ei makstud talle rahas ega mingil muul kombel.

"Leian, et keskkonnasäästu propageerivate ettevõtmiste oma osavõtuga toetamine on iga avaliku tegelase kohus. Mida rohkem avalikud tegelased seotavad endale keskkonnasõbralikke autosid - ükstapuha mis firma omasid - seda suurem on lootus, et see mõtteviis Eestis levib. Vastasel juhul oleme peagi omadega käpuli," märkis ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077