Maailmameredel seilavad suured laevad saavad Eestis tehtud sisu

Muu hulgas näiteks Tallinki
ristluslaevadele Galaxy ja Victoria sisekujunduse ja sisustuse teinud Eesti
firma Estonian Shipbuilding AS sõlmib selle nädala lõpus koostöölepingu
rahvusvahelise laevaehituskontserniga, lepingu maht on 625 miljoni kroonini, ja
see kehtib kolm aastat.

2003. aastal asutatud Estonian Shipbuildingu juhatuse esimees Marek Harik viibib praegu läbirääkimistel, kuna lepingu lõplikud üksikasjad on lihvimisel, siis ei soostu Harik veel avaldama ettevõtte nime. Eesti Päevalehe andmeil on tegemist rahvusvahelise suurettevõttega, kelle tehaseid asub muu hulgas Norras, Soomes, Prantsusmaal ja paljudes teistes riikides ning kelle tehtud laevad ristlevad Kariibi meres ja mujal üle maailma.

Lepingu kohaselt saab Lääne-Euroopas tööd kuni 200 eestimaalast, tööülesanneteks on ristluslaevade interjööri loomine, mille alla käib kajutite, saunade, spordiruumide, restoranide ja kõige muu sinna hulka kuuluva ehitamine.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara