Autor: Mariliis Pinn • 27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AQ Lasertooli uus tsehh annab tööd 50le inimesele

30. augustil avab AQ Lasertool Pärnumaal Audru vallas uue tsehhi. Juurdeehitusega lisandub ettevõtte senisele 3000 m2 tootmispinnale 7000 m2.

AQ Lasertool ekspordib kogu oma toodangu - ettevõte valmistab metallist konstruktsioone Volvole ja Scaniale, alumiiniumtooteid Bombardieri rongitööstusele, roostevabu detaile ABBle ja energeetikasektorile. Uue tootmispinna kasutusse võtmine annab võimaluse ekspordimahu suurendamiseks enam kui poole võrra, teatas firma.

AQ Lasertool OÜ on Stockholmi börsil noteeritud kontserni Aros Quality Group AB tütarettevõte, mis tegutseb Eestis Pärnumaal Audru vallas alates aastast 2003. AQ Lasertoolis on tööl 100 inimest, uue maja valmimisega lisandub 50 uut töökohta. Firma koolitab kvaliteedi huvides oma töötajad ise - ettevõttes kohapeal toimub keevitajate väljaõpe ja sertifitseerimine. Töötajatel on kaasaegsed töötingimused, ettevõtte poolt on tagatud tervisekontroll ja 24tunnine õnnetusjuhtumikindlustus.

Haruldane on, et ettevõte on sertifitseeritud autotööstuse kõrgema kvaliteedijuhtimissüsteemi standardiga TS 16949, keevitusstandardiga EN 729-2 ja keskkonnastandardiga ISO 14001. AQ Lasertool on ka ainus firma Baltikumis, mis kasutab 5teljelist freespinki, millega on võimalik teostada hõõrdkeevitusprotsessi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077