Autor: Mariliis Pinn • 22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Põlevkivi juhatuse esimehe ametisse asub Ilmar Jõgi

Täna otsustas Eesti Põlevkivi nõukogu kinnitada ettevõtte uue juhina ametisse Ilmar Jõgi (49), teatas firma.

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive ütles, et põlevkiviettevõtte juhi leidmiseks kaaluti sihtotsingu kaudu mitmeid kandidaate. “Ilmari kasuks rääkis tema pikk tippjuhikogemus ja töökäik mitmes rahvusvahelises ettevõttes, “ sõnas Liive.

Alates 1999. aastast on Jõgi töötanud ASi Eesti Metallieksport, praeguse nimega AS Kuusakoski juhatuse esimehe ametis. Alates 2006. aastast on Jõgi ühtlasi Kuusakoski OY Balti regiooni juhataja. Tänavu kevadest juhib Jõgi Eesti Jäätmekäitlejate Liidu tööd. Jõgi on varem töötanud ASi FCM arendusdirektorina ja vedanud EKE ARIKO koolitusprogrammi Phoenix. Aastail 1998-1999 oli ta Eesti Energia arendusdirektor ja juhatuse liige. Ilmar Jõgi on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli teedeehituse eriala.

Tänavu aprillis esitas Eesti Põlevkivi juht Lembit Kaljuvee ettevõtte nõukogule lahkumispalve Riigikogu saadiku ametisse asumiseks. Kaljuvee töötas Eesti Põlevkivis seitse aastat. Eesti Põlevkivi juhatuse esimehe kohuseid täidab praegu ettevõtte senine tootmisdirektor Enn Loko.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077