22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äike tekitab Tallinnas ja Harjumaal elektrikatkestusi

Harjumaad tabanud äike põhjustas täna hommikul lühiajalisi elektriliinide väljalülitumisi Tallinnas ja Harjumaal, äikese jätkudes võib sarnaseid intsidente täna veel ette tulla.

Äikese tõttu lülitus kell 9.50 välja Põhivõrgu Aruküla-Kallavere õhuliin ja kell 10.43 Tapa-Aruküla õhuliin, teatas OÜ Põhivõrgu pressiesindaja.

Pikselöögist tingitud väljalülitumised ei ole kahjustusi põhjustanud ning liinid on koheselt töösse tagasi lülitunud, kirjutas Postimees.ee.

Kell 10.56 lülitusid äikese tõttu üheaegselt välja kaks Aruküla ja Kehra alajaamade vahelist õhuliini. Põhjuseks taas tugev äike piirkonnas ning pikselöögist tingitud lühised liinidel.

Liinid lülitusid lühisejärgselt koheselt automaatselt tööle tagasi.

Tallinnas kõikus pinge näiteks kesklinnas, Veskimetsas ja Nõmmel, kus mõnesekundilise voolukatkestuse tõttu kustusid lambid ja lülitusid välja elektriseadmed.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077