20. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlaste traadi ja kaabli tootja laiendab tegevust Eestis

Isoleeritud traadi ja kaabli tootja PKC Eesti korraldab uute töötajate värbamiseks lahtiste uste päeva Keila tehases ja Haapsalu tehases.

Seoses töömahtude ulatusliku kasvuga korraldab PKC Eesti AS uute töötajate värbamiseks lahtiste uste päeva kolmapäeval, 22. augustil PKC Eesti AS Keila tehases ning neljapäeval, 23. augustil Haapsalu tehases. Mõlemas on uksed avatud 8-20, teatas ettevõte.

„PKC Group Oyj on Eestisse koondanud üha rohkem teadmistepõhist tootmist, sest hindab kõrgelt Eesti tööjõu kvalifikatsiooni ning efektiivsust. Need omadused on heaks eelduseks tippkvaliteediga toodangu valmistamisele, mida vajavad Euroopa autotööstuse ja elektroonikaettevõtted,” ütles PKC Eesti AS juhatuse esimees Jaan Murdla.

„Tavaliselt tootmisettevõtetesse külalisi ei lubata, kuid seekord otsustasime teha erandi. Meie tööd jälgides näevad naised, et suurte autode juhtmestik sarnaneb värvilistele lõngavihtidele ning töö ise meenutab tegevust käsitööringis. Seetõttu ei pelga nad enam sõna "juhtmeköidis", mida meie tavatseme kasutada,” ütles Jaan Murdla.

Ettevõttes on täna 1240 töötajat, kuid seoses tootmismahu kasvuga pakub PKC Eesti AS täiendavalt tööd vähemalt 80 uuele kolleegile, nende hulgas tootegrupi juhile, toodangu planeerijale, tootearenduse insenerile ja tootmistöölistele.

PKC Eesti AS on PKC Group Oyj tütarettevõte, kelle põhitegevuseks on juhtmeköidiste ning ühenduskaablite lepinguline valmistamine tarbesõiduki-, veoauto- ja elektroonikatööstusele.

PKC Group Oyj tehastes Eestis, Brasiilias, Hiinas, Mehhikos, Soomes ja Venemaal töötab ühtekokku üle 4700 inimese.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077