Cardo Remmel: alkoholitootjaid tembeldatakse patuoinasteks

Eesti Õlleliidu esimees Cardo Remmeli sõnul
on avalikkuse ülitundlik reaktsioon Põhiseaduse Pilsnerile on hea näide sellest,
kuidas Eestis on alkoholitootjaid hakatud tembeldama ühiskonna suurimateks
kurjajuurteks.

"Alkoholitootjate nime mainimine mõnes väärikas kontekstis on tabu ja lubamatu," kommenteeris Remmel. Ta lisas, et kõikides arenenud Lääne ühiskondades on kohalikud õlle- ja veinitootjad oluline osa majandusarengust.

"Me võime näha õlle logosid suusatamise MM-il, sportlaste tressidel ning õlu ja vein on alati oluline osa rahvuslikel pidustusel. Keegi ei tee sellest suurt numbrit. Ma ei mõista, mis on selles halba, kui kodumaised tööstusettevõtted, kes on Eesti majandusruumis ühed olulisemad vedurid, annavad panuse riiklike pidustuste laiaulatuslikumasse tähistamisesse," märkis ta.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara