1,5 miljonit soome suusatajat saab Ilves-Extra varustuse

Tartu rõivatootmisettevõte AS Ilves-Extra
riietab järgneva kolme aasta jooksul poolteist miljonit soome suusatajat.

Eile allkirjastas Ilves-Extra nõukogu esimees Arvo Kivikas Helsingis Soome Suusaliiduga lepingu, mille kohaselt hakkab Ilves-Extra kaubamärk ISC tootma riideid Soome suusakoondisele, teatas ettevõte.

Soome Suusaliidu murdmaasuusatamise suund jaguneb kolmeks tegevusvaldkonnaks: tippsport, noortesport ja kodumaine muu tegevus. Kodumaise muu tegevuse alla kuuluvad muuhulgas kodumaine harrastussuusatamine, kodumaine võistluskorraldus, klubi- ja piirkondlik toimimine ning treenerite ettevalmistamine.

Ilves-Extra hakkab valmistama ISC märki kandvaid suusatamise võistlus- ja treeningriideid Soome Suusaliidule turunduse ja müügi tarbeks. Sedakaudu tõuseb majanduslikku tulu pikas perspektiivis mõlemale osapoolele.

Lepingu järgi hakkavad ISC kaubamärgi alt tulevaid treening- ja võistlusriideid kandma umbes kuuesaja viiekümne Soomes tegutseva suusaklubi liikmed, kuhu kuulub ligikaudu 1,5 miljonit sportlast, kirjutas Päevaleht Online.

Ainukene, kes Kivikase sõnul neilt riideid tellima ei hakka, on riigi ametlik koondis, kes osaleb MMidel ja olümpial, sest neil on kehtivad lepingud teise spordiriiete firmaga juba olemas.

Ilves-Extra jaoks on see siiamaani kõige suuremahulisem leping, mille läbirääkimiste murdepunktiks loeb Kivikas sellesuvist tooteesitlust, mille viisid Soomes läbi Andrus Veerpalu, Kaspar Kokk ja Eveli Saue.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

06. aprill 2018

Tööstusliidrid

Teabevara