Autor: Mariliis Pinn • 25. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

360 Kreenholmist koondatut saavad 14,4 miljoni eest abi

Tööturuamet rahuldas Narva Linnavalitsuse projektitaotluse Kreenholmi Valduse AS-ist koondamisteate saanud töötajate abistamiseks, teatas amet.

Projekti käigus saavad ümberõpet ja nõustamist 360 inimest (320 naist ja 40 meest). Projekt loob soodsad eeldused nende edasiseks töölerakendamiseks. Projekti kogueelarve on 14,4 miljoni krooni, sh. Euroopa Sotsiaalfondi toetus 9,7 miljoni krooni. Projekt kestab 14 kuud.

Tööturuameti peadirektor Tiina Ormisson: „Projekti eesmärgiks on koondatutele eelduste loomine tööturule tagasitulekuks ümber- ja täiendõppe, tööotsingu, tööpraktika ja palgatoetuse abil. Projekti kirjutades lähtuti tööjõuvajadusest Narva regiooni tööturul kõige nõutavamatel erialadel."

Projekti on kaasatud koostööpartneritena Eesti Töötukassa ning Ida-Virumaa Intec-Nakro tööstuspargi ja Narva tööstusala ettevõtted.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077