Piebalgs kiitis Eesti energiamaksude otsust

Täna kohtus peaminister Andrus Ansip Eestis
visiidil viibiva Euroopa Komisjoni energeetikavoliniku Andris Piebalgsiga.

Kohtumisel kiitis Piebalgs Eestit otsuse langetamise eest energiamaksude osas, lisades, et see on oluline just pikemas perspektiivis, suurendades nii energiatõhusust Eestis kui ka meie energia-alast julgeolekut, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo .

Nii peaminister kui volinik rõhutasid kohtumisel Balti riikide erilist olukorda eraldatud energiasaarena Euroopas, kellele on oluline mitmekesistada oma energiaallikaid ja rajada uusi ühendusi teiste Euroopa Liidu liikmesriikidega. Kohtumisel tõdeti ka, et on jätkuvalt oluline, et Euroopa Liit räägiks ka energia valdkonnas kolmandate riikidega ühel häälel.

Lisaks olid kohtumisel kõne all kliimamuutuste, taastuvenergia kasutamise, Ignalina tuumajaama ning energiaturu avamisega seotud teemad.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

Teabevara