Gazprom jätkab ELi investeerimist

Hoolimata suhete halvenemisest Moskva ja
Brüsseli vahel, teatas Vene gaasigiid Gazprom, et jätkab oma investeerimiskava
elluviimist Euroopa Liidus.

Ettevõtte aseesimees Aleksander Medvedev kinnitas The Financial Timesile, te Gazprom jääb oma mitu aastat tagasi välja kuulutatud plaanidele kindlaks. "Meie eesmärk on saada maailma juhtivaks energiaettevõtteks, kes tegutseb kõigis terneahela osades, kellel on lai tooteportfell ja lai geograafiline haare," lisas ta.

Medvedev tunnistas, et poliitika mõjutab nende äri ja osad Ida-Euroopa riigid ei aja ühist ELi asja, vaid ajavad egoistliku poliitikat.

Medvedev oli teel Venemaa presidendi Vladimir Putini kohtumisele Austria ja Luksemburgi esindajatega, et kinnitada Venemaa valmisolekut teha äri ka üksikute ELi liikmesriikidega ajal kui EL on segaduste keerises.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara