19. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi kandis kadus elekter

Viimsis, Meriväljal ja Mähel toimus täna hommikul laiaulatuslik elektrikatkestus, mis veel kella poole ühe ajal polnud likvideeritud. Piirkonnas on häiritud ka mobiiltelefoniga helistamine.

PM Online’i helistanud Haabneeme elaniku sõnul kadus vool kella kaheksa paiku hommikul. Eesti Energiast lubati küll elektriühendus peagi taastada, ent seda on järjest edasi lükatud. Kella poole ühe ajal voolu veel ei olnud.

Elektrikatkestuse tõttu suletud ka kauplused ja mobiilsidelevis esineb auke. Mõnel pool seiskus ka korterite veevarustus, kuna majade kõrgematel korrustel kadus veesurve.

Eesti Energia rikketelefonist kinnitatakse, et seal ollakse teadlikud Viimsi, Merivälja ja Mähe piirkonnas toimunud elektrikatkestusest, mille põhjuseks on alajaama automaatika ja võimsuslüliti rikete kõrvaldamine.

Elektrikatkestuse piirkonnas valitsevad pealtnägijate sõnul evakueerimismeeleolud. Kuna poed on seal kinni, siis on tormanud suur hulk inimesi Pirital asuvasse Selverisse tagavarasid täiendama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077