Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 25. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda: tahan Tallinnast välja kolimise ise ära teha

Piimatööstuse Tere suuromanik Oliver Kruuda ütles Äripäevale, et tahab piimatööstuse Tallinnast välja kolimise ise ära teha.

Kruuda kommenteeris, et jätkab Terega pikaajalise strateegia elluviimist. "Ees seisavad mitmed suured otsused, teiste seas nt kolimine Tallinnast välja. See on väga tõsine teema, tahan selle ise ära teha. Tere on üks juhtivad toiduainetööstuse brände, seda arendame kindlasti edasi," kommenteeris Kruuda.

Kruuda kommenteeris, et kavatseb teistelt piimatööstustelt hingamisruumi ära võtta sellega, et tugevdab Tere turupositsiooni agressiivse kasvuga.

Küsimusele, kas kaalute ka mõne teise piimatööstuse ülevõtmist, vastas Kruuda nii: "Tere on heas vormis ettevõte. Me teeme lähiajal veel paar tehingut, kuid nendest ette ei räägi".

Lõpetuseks märkis Kruuda turgude vallutamiseks lisaraha saamise kohta: "Kui raha juurde on vaja, siis lähen ja küsin".

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077