3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa lahkub Eesti Energia nõukogu juhi kohalt

Eesti Energia senine nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles Postimees Online’ile, et loobub küll kohast energiamonopoli nõukogus, kuid selle põhjuseks ei ole erimeelsused ega ka poliitilised muutused.

Sõõrumaa sõnul ei ole tema ametist lahkumise puhul tegemist mingi erilise uudisega, sest plaan nõukogust lahkuda sai tehtud juba varem.

«Otsustasin selle juba aasta aega tagasi. Lihtsalt mul paluti selle valimistetsükli lõpuni seal olla ja nüüd on see läbi,» rääkis Sõõrumaa.

Tema sõnul andis tõuke lahkumiseks hoopis see, et tal sai täis ettevõtte juhtimises maagiline 5 aastat, millega end tavaliselt ammendatakse. «Poliitikaga ei ole siin midagi pistmist,» rõhutas Sõõrumaa, kelle hinnangul kinnitab seda ka see, et ta on olnud sellel ametikohal nelja erineva ministri soovitusel.

«Lihtsalt sai 5 aastat täis ja teisalt võib mul tekkida selles valdkonnas isiklik huvide konflikt,» kommenteeris ärimees lahkumise vajadust.

Sõõrumaa märkis, et kuna Eesti Energia on hästi juhitud ettevõte, siis läheb elu samamoodi edasi uue nõukogu juhi ametisse astudes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077