Hiiumaa kalatehas sai Norrast võimaliku kosilase

Pankrotistunud Hiiumaa kalatehase vastu
tunneb lisaks Rein Kilgile, Oliver Kruudale ja Mati Murrule huvi ka Norra
ärimees Tor L¸keland, kelle ettevõte Sigurd L¸keland AS tegeleb peamiselt
krabilihast toodete valmistamisega.

L¸keland märkis, et kavatseb sõita järgmisel nädalal Hiiumaale tehast vaatama. “Tahame teada tehase seisukorda, võimalusi ja logistikat,” sõnas ärimees Eesti Päevalehele, jättes siiski märkimata, mis tal kalatehasega konkreetselt kavas on. “Me pole teinud mingeid otsuseid, enne tuleme ja vaatame,” märkis ta.

Praegu on ettevõttel kaks tehast: üks Norras ja teine Kaug-Idas.

Kalatehase tootmiskompleksi on vaatamas käinud ka Oliver Kruuda, kes eile ütles, et tal on küll tehasega seoses häid mõtteid, kuid aktiivselt ta nende realiseerimisega ei tegele. Sama on kinnitanud ka Rein Kilk.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara