Severstal-Avto arendab tootmist koos Isuzuga

Jaapani autotootja Isuzu Motors ja OAO
Severstal-Avto asutavad ühisettevõtte mitmete Isuzu veokimudelite tootmiseks
mahuga 25 000 autot aastas.

Vastav kavatsuste protokoll on plaanis alla kirjutada Vene peaministri Mihhail Fradkovi visiidil Jaapanisse. Eeldatavalt jääb enamusosalus Vene poolele. Ettevõte rajatakse eraldi tsehhina UAZi tehasesse. UAZ ja Isuzu teevad koostööd 2006. aastast, kuid plaanitavaga võrreldes on seni toodetud sõidukite arv tühine, teatas regnum.ru täna.

Severstal-Avto peadirektor Vadim Shvetsov teatas 5. veebruaril 49,35% ettevõtte aktsiate omandamisest Severstali grupi juhilt Aleksei Mordashovilt, millega tema osalus kasvas 58 protsendini. Shvetsov asub Vene rikaste edetabelis teise saja alguses, Mordashov on tippoligarhide hulgas.

Osale arutelus

  • Tiit Elner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

Teabevara