A.Le Coq pürib energiajookide turuliidriks

A.Le Coqil on kindel plaan saada siseneda
energiajookide turule uue tootega Dynami:t.

A.Le Coqi juhatuse esimehe Tarmo Noopi sõnul ei plaani nad mitte ainult turule sisenda, vaid saada ka suveks turuliidriks ja saavutada aasta lõpuks müügimaht miljon liitrit. "Energiajookide turg on viimaste aastata jooksul tohutult kasvanud, olen veendud, et turgu õnnestub veel rohkem kasvatada," lisas ta.

Noop toob toote eelisteks koostis, maitse ja hind. "Kolm aastat kestnud tootearenduse jooksu oleme loonud väga heade maitseomadustega ning organismi ergutavate toimeainete - tauriin ja kofeiin- ideaalse kooslusega joogi," lisas ta.

"Anname aru, et agressiivse hinnaliidris staatusega saavutame konkurentsi eelise, hiljem hind tõuseb 11-12 kroonini," paljastas Noop turuliidriks tõusmise kava. "Tuleme välja ka nelipakiga, kus üks purk on tasuta," lisas ta.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Saarioinen Eesti otsib TOOTMISJUHTI

M-Partner HR OÜ

09. märts 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Teabevara