Jukos alustas USAs Maþeikiu raha pärast kohtulahingut

Jukose pankrotihaldur Eduard Rebgun
esitas USAs kohtusse hagi, et saada kätte Maþeikiu Nafta müügist teenitud
raha.

Põhjus hagi esitada oli halduri kartus, et Poola naftakompanii PKN Orleni Jukosele Maþeikiu Nafta eest makstud raha ei jõua võlausaldajateni, vahendab BBN. PKN Orlen maksis Maþeikiu 53,7% osaluse eest Jukose tütarettevõttele Jukos International UK-le 1,49 miljardit dollarit (17,9 miljardit krooni).

Eduard Rebguni sõnul ei ole raha endiselt laekunud Amsterdami kohtu kontole, et seda Jukose võlausaldajatele edastada. Rebgun nõudis, et PKN Orlen kannaks summa üle Jukos International UK arvele SEB Vilniaus Bankases.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Tööstusliidrid

Teabevara