Sakret sai õiguse minna Venemaa turule

Kesk-Eestisse Mäo risti rajatava Sakreti
ehituslike kuivsegude tehase toodangut hakatakse müüma ka Venemaale.

"Sakret Euroopa peakontor andis välja litsentsi, mis lubab Baltikumis valmistatavat Sakreti toodangut hakata turustama ka Peterburi ja Leningradi oblasti turul," ütles Sakret OÜ juhataja Aivar Valge ettevõtte pressiteates.

Valge sõnul on see suur tunnustus. "Litsents kinnitab, et meie tehase tulevane toodang on täpselt sama kvaliteediga kui mis tahes mujal Sakreti kaubamärgi alla valmistatu. Meie tooted läbivad tulevikus pideva kontrolli Sakreti Saksamaal asuvas laboris," ütles ta.

"Kuigi meie tehas veel füüsiliselt ei tööta töötab ta ometi - moraalses plaanis. Märk on maas, see on Eesti keskpunkti kandis liiklejatele kaugele näha. Sakret on kohal!" ütles Sakret OÜ tegevjuht Madis Sagar.

Sagari sõnul on kõige keerulisemad tehase ehituse tööd on nüüd tehtud. Valmis on ka liivahoidla, mis mahutab tulevases tehases ühes kuus kasutatava liivakoguse.

Paralleelselt tehase tootmisploki monteerimisega jätkuvad tööd lao- ja kontoriploki ehitusel. Hoone metallkarkass koos sarikatega valmis juba sügisel. Nüüd paigaldatakse maja seinu ja katust. Kogu kuivsegude tehasekompleksis on katusealust pinda 0,6 hektarit, tehase territoorium on aga suur 3 hektarit.

"Rööbiti tehase ehitusega komplekteerime ka seal tööle hakkavat meeskonda. Nö võtmetegelased ehk peaspetsialistid on meil juba leitud ja nad viibivad väljaõppel Sakreti Riias asuvas tehases," räkis rajatava tehase direktor Viljo Leiman.

"2006. aasta on olnud Sakretile Eestis väga edukas. Oleme müünud 3,7 korda enam ehituslikke kuivsegusid kui möödunud aastal," ütles Aivar Valge.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Käsi­raamatud