Elektriavarii alajaamas jättis Tapa linna veeta

Elektrikatkestus alajaamas pani eile
hommikul Tapa elanikud ebamugavasse olukorda – kogu linnas polnud vett. Tapa
vene gümnaasiumi õpilastele aga tõi avarii vaba päeva.

Tapa Nooruse tänava alajaamas tekkis eile öösel kella 2 ja 3 vahel kõrgepinge ülelöök, kirjutas Virumaa Teataja. Eesti Energiast teatati, et viimased elektrikatkestused suudeti likvideerida hommikul kell 9.26.

ASi Tapa Vesi juhataja Meelis Kaseväli rääkis, et vee-ettevõttes kadus vool umbes kell 4 öösel. “Võttis siis ka selle osa voolust ära, mis annab meile häireid,” kõneles Kaseväli ja lisas, et seetõttu saadi probleemist teada alles kell 7 hommikul.

Eesti Energia OÜ Jaotusvõrk kommunikatsioonijuhi Kristjan Hamburgi sõnul ei ole ettevõttel täpseid andmeid, mis võis alajaamas avarii põhjustada. “Praegu analüüsime olukorda ning selle põhjal teeme kõik võimaliku, et minimaliseerida rikke tekkimist niisugustele olulistele tarbijatele nagu koolid ja vee-ettevõtted,” ütles Hamburg.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara