27. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekskavaatorijuht sai Sakult 50 miljonit senti

Ida-Virumaal kaevanduses ekskavaatorijuhina leiba teeniv RIVO NIIDO (39) võitis Saku Originaali tarbijamänguga 50 miljonit senti.

Vastne sendihunniku võitja võtab Saku kampaaniatest sageli osa, aga võit tuli koju esimest korda, teatas Saku Õlletehas. Rivo oleks enda õnne pea-aegu maha maganud. ”Sakust helistati minu jaoks tundmatul numbril. Arvasin, et tõenäoliselt on tegemist järjekordse telefonimüügiga ja ma ei tahtnud esialgu kõnele vastatagi,” rääkis Rivo. ”Et telefon aga ei jätnud helisemist, siis ma lõpuks ikka võtsin kõne vastu ja saingi oma võidust teada,” muljetas Rivo.

Võitja saab kätte täpselt 50 miljonit senti ehk 500 tuhat krooni, kõik maksud tasub Saku Õlletehas.

Saku Originaali tarbijamäng ’Mida teha 50 miljoni sendiga? kestis tänavu aasta 18. septembrist 12. novembrini ning osalemiseks tuli saata e-mail või sms Saku Originaali pudelietiketil või purgirõngal oleva koodiga. Lisaks poole miljoni krooni suurusele peavõidule loositi igal nädalal välja sülearvuti MacBook White. Kokku loositi kampaania jooksul välja 8 arvutit.

Saku Õlletehas on Eesti õlleturu liider, Õlletootjate Liidu andmetel moodustas Saku turuosa Eesti õlleturul 46,6%. Õlletehase tooteportfelli kuulub 11 erinevat õllesorti, lisaks müüb Saku siidreid, long drinke, laua- ja maitsevett.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077