16. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Standard sai jala Hiltoni ukse vahele

Mööblitootja Standard võitis Vantaa lennujaama Hiltoni viietärnihotelli möbleerimise konkursi, kirjutab Äripäev.

"Panime konkursi kinni," oli Standardi turundusdirektori Priit Tamme hääl eile õhtul telefonitorus rõõmus. Neli kuud kestnud rahvusvahelise konkursi tingimused olid tema sõnul ranged, käidi ka tehast inspekteerimas.

246 numbritoa möbleerimiseks tehasel võimsust on, töö peab valmis olema järgmise aasta keskpaigaks. "Investeerisime sel aastal 15 miljonit krooni seadmetesse ja tehnoloogiasse, sest tööjõuga on keerulised lood," märkis Tamm. Lepingu rahalist mahtu ta avaldada ei saanud.

Standard on Tamme sõnul suurim hotellimööbli tootja Balti- ja Põhjamaades. Eksporditakse Saksamaale, Hollandisse, Belgiasse, Itaaliasse, hiljuti läks mööblit Saksa vahendaja kaudu ka Kasahstani.

ASi Thulema nõukogu esimees Endrus Arge tunnustas konkurendi töövõitu. "Kuid karm konkurents ootab neid ees. Ega ühe hotelli tegemine ei tähenda ketti sissesaamist," lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077